Otkrijte našu novu Smart TV aplikaciju i uživajte u strimovanju!
SAZNAJ VIŠE

Romantični filmovi kojima se iznova vraćamo


„Filmovi ili serije?“: pitanje koje se iznova postavlja, a onda kada na njega nemamo odgovor, tu je Pickbox NOW koji nudi i jedno i drugo. Iako svi nekada obožavaju da zarone u kreativno more serija koje nas danima drži u napetosti i iščekivanju sledeće epizode (osim ako niste jedni od onih koji mogu čitavu sezonu da pogledaju u jednom mahu), filmsko veče nikada nije loš izbor.


Na Pickbox NOW moguće je pronaći raznovrsnu evropsku produkciju, kao i poznate holivudske hitove. Naslovi obuhvataju sve, od kriminalistike, trilera, akcije i avanture do drama, romantike i komedije.

Romantični filmovi bude u nama emocije koje volimo da osećamo i u stvarnom životu, a likovi nam posredno prenose situacije koje oni proživljavaju. U takvim filmovima pronalazimo dokaze da prava ljubav zaista postoji, upoznajemo likove s kojima se poistovećujemo, svedočimo zamršenim odnosima, bili oni srećni ili tragični. Uz njih se smejemo, plačemo, usvajamo lekcije, poistovećujemo, a Pickbox NOW vam donosi 9 naslova u kojima ćete uživati, sami ili u društvu.


Soba sa pogledom (A Room With a View)


Ljubavni film kojem se uvek isplati vratiti, a ističe se svojim intelektualnim pogledom na emocije - podstiče nas da razmišljamo o tome kako se osećamo, a ne samo kako dejstvujemo. Pokazuje nam mladu ženu koja planira da se uda za pogrešnog muškarca, ne zbog strasti, već nedostatka promišljanja. Najčešće u filmovima srce i mozak stoje na dve suprotne strane – sada su na istoj.





Priča o Džejn (Becoming Jane)


Godina je 1795., a mlada Džejn Ostin je živahna 20-godišnja spisateljica koja već tada vidi svet drugačije i sanja o tome da učini nešto što je u to vreme bilo gotovo nezamislivo – da se uda iz ljubavi. Ljubavna priča koja osvaja generacije uz divnu izvedbu En Hatavej spaja mit i realnost, a otkriva hoće li mladi zaljubljeni par svojim venčanjem rizikovati sve što vredi – porodicu, prijatelje i bogatstvo.





Pametni ljudi (Smart People)

Mizantrop, udovac, pompezni profesor i ravnodušan otac jedne kobne noći doživi blagi potres mozga i završi kod doktorice za koju se ispostavi da je njegova bivša studentkinja, a još i bolje od toga – da je još uvek zaljubljena u njega iako je zao i negativan čovjek. Ipak, može li se sreća tražiti ispod slojeva ironije?







Devojka u begu (See Girl Run)

Neispunjena svojim brakom, nostalgična 30-godišnja Emi traži svog bivšeg srednjoškolskog partnera Džejsona u pokušaju da oživi svoj dosadni život i otkriva da fokusiranje na prošlost možda sprečava njenu sposobnost da ceni ono što ima u sadašnjosti. Vrlo poznata tematika i još poznatije pitanje 'Šta ako?' vode nas na plovidbu kroz ljubavnu kompleksnost, brak i depresiju, ogoljene do svojih temelja - ostaje samo čista emocija.







Miris ljubavi (Love Blossoms)

Nakon očeve smrti, Vajolet ostaje samo s malom bočicom njegovog poslednjeg parfema, trećeg u trilogiji koja treba da bude isporučena na vreme - za Dan zaljubljenih. Formula za parfem ne postoji i Violet ne ume da preformuliše tajanstvenu mešavinu pokojnog oca, ali pomoć stiže od neiskusnog botaničara s neobičnim čulom mirisa. U ovom slučaju, je li cveće okidač ljubavi?







Zapisano u zvijezdama (Written in the Stars)

Kad Kelsin časopis odobri njenu prezentaciju o skeptičnom pogledu na ljubav i horoskope, ona se udružuje s astrološkim guruom, Karterom. Očigledno iz suprotnih svetova, oni su svoje konkurentske perspektive ostavili po strani kako bi osmislili priču oko lokalnog festivala kiše meteora, ali kako nas život često uči, sudbina zaista može da bude zapisana u zvezdama, a suprotnosti se i te kako privlače.







Ljubav, romantika i čokolada (Love, Romance & Chocolate)

Već nas sam naziv upućuje na vrlo slatku priču koja je slađa i samim tim što je snimana u belgijskom gradu Brižu. Za ljubitelje klasične romantike i one kojima su romantični filmovi najdraže štivo, film je idealan za Dan zaljubljenih pred malim ekranima s radnjom koja započinje slomljenim srcem, ali zaokreće u potpuno drugom smeru.







Poljubac za deverušu (You May Kiss The Bridesmaid)

Food influenserka Skarlet dobija veliku životnu šansu da radi u jednom od najboljih restorana u Njujorku, ali to sve padne u drugi plan kada venčanje njene sestre Medi počne da se raspada. Povratkom u rodni grad, pokušava da spasi stvar udružujući snage s ljubavlju iz detinjstva (koja počinje ponovno da plamsa) i, naravno, u jednom trenutku će morati da odluči – novi posao i karijera ili rodni kraj i bivša ljubav.







Dragocena ljubav (One of a Kind Love)

Romantični filmovi vole u svoju radnju da ubacuju velike ljubavi prošlosti, a u ovom slučaju to je ‘neprijatelj’ iz doba odrastanja koji je sada velika poslovna faca. Je li onaj za koga se najmanje nadate zapravo osoba vaših snova i koliko možete da se borite protiv toga? Ako vam je ova tematika poznata, onda je i ovaj film idealan izbor.










Učitavanje...