Otkrijte našu novu Smart TV aplikaciju i uživajte u strimovanju!
SAZNAJ VIŠE


Najbolje ocenjene serije na IMDb-ju samo na Pickbox NOW


Kao najveća i najpouzdanija baza filmova, serija i televizijskih emisija nas vetu, IMDb je upravo ona stranica koju posećujemo kada želimo da proverimo vrede li neki film ili serija našeg dragocenog vremena ili ne.


Visoka ocenana IMDb-ju jednostavno garantuje visoki kvalitet sadržaja kojem je dodeljena, a upravo ćete takav sadržaj pronaći na striming servisu Pickbox NOW koji je posebno za vas pripremio nekoliko odličnih komada vrednih bindžovanja!

Izlaz (Exit)

Mladi, nezasiti i ne preterano skrupulozni ili simpatični, Adam (Sajmon Dž. Berger), Henrik (Tobajas Santelman), Vilijem (Pal Svere Hagen) i Jepe (Jon Ojgarden) su četvorica prijatelja nepopravljivo zavisna od seksa, droga i, više od bilo čega drugog, novca.

Ali, ispod tankog sloja glamurozne glazure koja obavija naizgled čaroban svet basnoslovno bogatih krije se more laži, žudnji za osvetom i, najgore od svega, jedna neopisiva egzistencijalna praznina koju ni najfiniji šampanjac, ni usputne ljubavne afere, ni ogromna društvena moć ipak nikako ne uspevaju da popune.

Briljantno režirana i odglumljena i bazirana na stvarnim događajima, norveška dramska serija Izlaz (Exit) je fascinantna audio-vizuelna poslastica koju bi bilo prava šteta propustiti!







Poaro (Agatha Christie's Poirot)


On je možda mali i, istini za volju, donekle okrugao, a tu su takođe i pomalo komičan naglasak i nezaobilazni brkovi na koje je izrazito ponosan, ali napravili biste kobnu grešku kada biste dopustili da vas njegov neobičan izgled ili maniri zavaraju jer su njegove male sive ćelije u stanju da prodru do same suštine čak i najzamršenijih slučajeva.

On je, naravno, Herkul Poaro, a premda već sam po sebi nesumnjivo izvrstan, još je izvrsniji kada ga tumači harizmatični Dejvid Suše koji je u svesti mnogih gledalaca prosto srastao s likom čuvenog belgijskog detektiva.

Paradoksalno napeta koliko i opuštajuća, klasična detektivska serija Poaro (Agatha Christie's Poirot) svoj britanski "pedigre" nosi s ponosom i predstavlja jednu od onih retkih serija kojima se uvek iznova radosno vraćamo!







Naopako (Upright)


Lakijev (Tim Minčin) život, ironično, sve je samo ne ispunjen srećom – njegova muzička karijera je neslavno propala, od svoje porodice je možda i nepovratno otuđen, a i njegov novčanik je video neke bolje dane. Ipak, njegovim mukama tu još uvek nije kraj. Naime, putujući u svom dotrajalom automobile iz Sidneja u Pert kako bi još jednom video umiruću majku, u najboljem maniru večnog baksuza Lali će takođe uspeti da skrivi i jednu malu saobraćajnu nesreću.

Tačnije, uspeće da se zabije u kamion i pritom lakše povredi energičnu, smelu i nepoverljivu tinejdžerku Meg (Mili Olkok) koja je dotični ukrala s ciljem da se što je više moguće udalji od oca alkoholičara. I upravo u tom trenutku, duboko u raljama poslovično opasne australijske divljine počeće da se rađa jedno neočekivano prijateljstvo koje bi sve moglo da promeni...

Istovremeno i topla i razigrana te izdašno prošarana urnebesnim dijalozima, hvaljena australijska humorističko-dramska serija Naopako (Upright) je serija koju teško da je moguće dovoljno preporučiti!











Učitavanje...